Gisteren

Eind 1998 werden in Amersfoort Noord vele nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd waar al snel de eerste bedrijven gevestigd werden. Er ontstond behoefte om elkaar te leren kennen. Ondernemen in het destijds nieuwste deel van Amersfoort betekende voor deze nieuwkomers een onbekende vestigingslocatie met medeondernemers die elkaar over het algemeen niet kenden. Spoedig ontstond het initiatief om een Businessclub op te richten die de onderlinge contacten zou bevorderen. De Business Club Amersfoort Noord was een feit!

Vandaag

Zakelijk Netwerk BCAN vindt haar oorsprong in Amersfoort Noord. De tijden zijn veranderd, juist nu is het voor Amersfoortse ondernemers belangrijk om elkaar op te zoeken en te versterken!

Morgen

Het is belangrijker dan voorheen om bredere verbanden te leggen met onze omgeving. De BCAN wil de verbindende schakel zijn om haar leden in staat te stellen juist die bredere verbanden te leggen. Bedrijven en instellingen die hun oorsprong hebben in 033 zijn daarom van harte welkom als lid!

Activiteiten

Jaarlijks vinden er vele activiteiten plaats. Zo ontmoeten de leden en hun introducés elkaar tijdens het informele en ongedwongen BCAN Business Café. In de afgelopen jaren zijn er veel activiteiten georganiseerd zoals een slipcursus, een sloepentocht, zeilen naar Pampus, varen in de idyllische grachten van Amsterdam, wilgen knotten in een natuurgebied, heerlijke oude port proeven, een bezoek aan het fameuze Spyker Cars in Zeewolde, forelvissen bij Elburg, een tennistoernooi in Nieuwland, een stadswandeling in het oude centrum van Amersfoort, een pocketsafari door de bossen van de Veluwe, bezoek aan de Bernhardkazerne in Amersfoort en een presentatie over social media. De jaarlijkse Kersthapperij in december kent altijd een hoge opkomst! Bij alle activiteiten van zakelijk netwerk BCAN staat het elkaar ontmoeten en verrijken voorop.

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit:

Arjan te Lintelo

Arjan te Lintelo

Voorzitter

Dick Kreijne

Dick Kreijne

Bestuurslid

Jessica Boekhout

Jessica Boekhout

Secretaris

Carlo Schreurs

Carlo Schreurs

Penningmeester

Willem-Jan Schakel

Willem-Jan Schakel

Bestuurslid