Selecteer een pagina

Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren zowel compleet nieuwe LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor kantoorpanden, winkels en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen; voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen.

LED verlichting van Saled bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur en door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering al snel weer terugverdiend.

Belang van goede verlichting

Goede verlichting is zeer belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste verlichting een wereld van verschil. Zo is LED veel minder onderhevig aan trillingen dan conventionele verlichting waardoor uw werknemers minder snel vermoeid raken en beter geconcentreerd blijven.

LED verlichting, een forse investering? Niet echt…

Steeds meer organisaties kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Leden van Business Club Amersfoort Noord (BCAN),  ontvangen nu ook nog eens, bij aanschaf van LED, 25% korting! Daarnaast wordt het investeren in duurzame oplossingen en producten de laatste tijd erg gestimuleerd vanuit de overheid. Met de LED oplossingen van Saled komt u daarom ook in aanmerking voor de aantrekkelijke Energie Investeringsaftrek (EIA).

Draag met de LED oplossingen van Saled een steentje bij aan een beter milieu!

Naast de materiële en financiële voordelen draagt u met de LED oplossingen van Saled ook nog eens een steentje bij aan een duurzaam en beter milieu. Vandaag de dag is de maatschappelijke bijdrage voor veel consumenten erg belangrijk. Saled levert met haar producten en diensten een positieve bijdrage aan het milieu. U kunt, op uw beurt, als organisatie weer aan u klanten kenbaar maken dat u, mede door het aanschaffen van LED verlichting van Saled, maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een win-win dus!

Ook substantieel besparen op uw energie- en vervangingskosten met LED verlichting?

Begin ook met besparen met de LED oplossingen van Saled. Bent u aangesloten bij Business Club Amersfoort Noord (BCAN), dan ontvangt u exclusief 25% korting op alle LED oplossingen van Saled! Waar wacht u nog op? Bezoek eens onze website, bekijk onze bedrijfsbrochure of neem geheel vrijblijvend contact op voor een passend advies op maat.