Selecteer een pagina

Zoals jullie allemaal weten zijn op maandagavond 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd door de regering ter bestrijding van COVID-19.

Hierbij is duidelijk naar voren gebracht dat het wenselijk is om bijeenkomsten met groepen te vermijden als het niet nodig is: “Dat geldt trouwens voor alle feestjes. “Partijen van meer dan vier personen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk, verjaardag, jubileum, geboorte, borrel, maar ook bijvoorbeeld een personeelsuitje, kunnen niet plaatsvinden.””.

Gezien de huidige situatie vindt het bestuur van BCAN het niet passend om de evenementen van de businessclub door te laten gaan. Ondernemers willen natuurlijk de continuïteit van de ondernemingen bewaken, voor zichzelf, maar ook voor hun personeel. Wij hopen dat door nu even pas op te plaats te maken wij als BCAN-leden toch een bijdrage leveren aan dit doel en het beperken van de verdere verspreiding van COVID-19.

Als bestuur wensen wij iedereen veel succes met het implementeren van de nieuwe maatregelen. Wij komen uiteraard in de lucht zodra er weer mogelijkheden zijn om activiteiten te ondernemen.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,

BCAN Bestuur