Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BCAN | Theater Arrangement FLINT – 19 april 2022

19/04/2022 @ 17:00 - 23:00

BCAN | Theater Arrangement FLINT

“Met een warm welkom ervaart u de magie van theater en beleeft u een onvergetelijke avond uit!”

In samenwerking met Flint Amersfoort beleven we 19 april 2022 een geweldige avond.

Dit staat jullie te wachten:

Introducee

Als lid heb je de mogelijkheid een introducee uit je zakelijk netwerk mee te nemen naar dit unieke evenement. Nog mooier is als deze lid wil worden van onze businessclub. De kosten voor deelname van de introducee bedragen € 50,- en worden bij jou als lid in rekening gebracht. Als deze lid wordt restitueren we deze kosten als de introducee minimaal twee jaar lid wordt en de contributie betaald heeft.

Datum 19-apr-22
Tijdsbestek van 17:00u tot ca. 23:00u
Locatie Flint Theater & Congressen, Coninckstraat 60, Amersfoort
Eigen bijdrage leden Geen
Aanmelden VOOR 12 april 2022
No-show fee bij niet deelnemen na opgave €75,- p.p.
Maximum aantal deelnemers 40

We hopen je te zien bij Flint. Graag tot dan!

 

Over de show:

FOLLOW THE MONEY – THEATERCOLLEGE

“Radicaal onafhankelijk en tot op het bot gedreven: dat is hoe de journalisten van onderzoeksplatform Follow the Money hun vak beleven. Omdat zij denken dat waarheidsvinding er meer toe doet dan ooit.

Voor het eerst vertellen hoofdredacteur Eric Smit en sterredacteuren Eelke van Ark en Thomas Bollen gezamenlijk hoe ze geldsporen volgen en de macht controleren. Ze verhalen over de weerstand die ze ontmoeten en de ontdekkingen die ze doen. Over de weerzin die de resultaten van hun graafwerk kunnen opleveren en de vreugde die onthullingen kunnen brengen. Smit, Van Ark en Bollen maken met collega’s JanJaap Rypkema en Richard Jong ook de muziek die bij hun journalistieke expeditie past en serveren die ongegeneerd uit.” 

 

Gegevens

Datum:
19/04/2022
Tijd:
17:00 - 23:00

Organisator

BCAN
E-mail:
info@bcan.nl
Site:
bcan.nl

Locatie

Flint Amersfoort
Coninckstraat 60
Amersfoort, 3811 WK Nederland
+ Google Maps
Site:
https://flint.nl/contact/

Deze leden hebben zich al aangemeld:

Bosman Tuinen Freek Bosman Spaaij Carl Spaaij Auto Import Garant Kamminga Erik Peek Focks Labels Jeroen Batavier Appreo Dick Kreijne Golfclub Hoogland Amersfoort Jenny Hogeboom CROP Wouter de Bruin Arjan te Lintelo Everloo Accountancy & Belastingadvies Marcel Everloo Pon Dealer Tijs vd Velde Kruithof Makelaardij Margaret Kruithof
Bosman Tuinen Bas Bosman A1Studio Video Art & Design Dick van den Berg Korndewal IT-workX B.V. Maykel Korndewal Accordo ondernemend notariaat en advies Astrid van Rij Appreo Mathijs de Bruin Advocaten van Waerde Maartje van den Berg Office1 Kantoorartikelen Harry Settels Rhinoz websites + marketingteksten Jeroen van Netten Finedi Carlo Schreurs Pon Dealer Frank Moget Dick Noortman Theo van Dillen
Attendance: 24 / 30

Helaas, u kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement