Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BCAN E-Rally

26/09/2018 @ 12:30 - 19:00

Let the battery battle begin!

Woensdag 26 september as. vindt de BCAN E-Rally plaats 2018 plaats. Naast de BMW i3 en Volkswagen E-Golf doet de Renault ZOE voor het eerst mee. Onderweg kom je een aantal opdrachten tegen waarvoor teamwork nodig is!

Je ervaart zelf het genot van elektrisch rijden. Je maakt kennis met elkaar op een andere manier, geniet van onze mooie, veelzijdige, waterrijke omgeving met deze keer geen kastelen, maar forten en vestingen! Het accent ligt bij de 2e editie van de BCAN E-Rally op het oog voor detail! Wie heeft het meeste oog voor detail? Wie van onze leden is het meest alert!

(Onderweg zijn er verschillende pitstops, natuurlijk wordt hier ook aan de inwendige mens gedacht.)

Informatie

  • Datum: woensdag 26 september, van 13.00 tot 18.00 uur.
  • Vanaf 12.30 is de ontvangst met een kopje koffie.
  • Rond 18.00 sluiten we af met sterke verhalen en een hapje eten…
  • Vertrek- en aankomstadres: Bij Bart, Oude Kerklaan 15 te Hoogland

Aanmelden: via info@bcan.nl tot 24 september as. Meld je snel aan, want VOL = VOL!

No-show fee bij niet deelnemen na opgave of afmelden na 24 september: € 45,00 per persoon

 

Wij wensen je veel (rij) plezier!

 

Arianne van der Velde/Van Poelgeest Amersfoort, Dick Kreijne/Pon Dealer
en Eva de Gelder/Stam Amersfoort

 

Reglement BCAN E-Rally

Je gaat onderweg met kostbare voertuigen om van een ander. Ga hier zorgvuldig mee om. Gebruik het voertuig zoals het bedoeld is, alsof het van je zelf is. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren, meld dit dan bij de organisatie. In verband met de verzekering van deze voertuigen dient een geldig rijbewijs getoond te worden voordat de sleutels worden overhandigd en zal een proefritformulier worden ingevuld. Eventuele beschadigingen worden hierop vastgelegd en vergeleken met de staat bij terugkomst van de auto’s. Daarnaast wordt hierop de duur van de ingebruikname vastgelegd. Eventuele bekeuringen worden aan de hand van dit formulier doorgestuurd.

Wij verzoeken alle deelnemende equipes om zich aan de geldende snelheid te houden en zeker geen overlast te geven aan de omgeving. De route gaat soms dicht langs bebouwingen en over onverharde, stoffige wegen. Houdt rekening met uw omgeving!

Indien de werkelijke situatie afwijkt van de kaartsituatie dien je de bestaande situatie als juist te beschouwen. Er hoeft hiervoor niet omgereden te worden.

Het is ten strengste verboden om als bestuurder de mobiele telefoon te gebruiken!
Veiligheid gaat immers voor alles!

 

Gegevens

Datum:
26/09/2018
Tijd:
12:30 - 19:00

Locatie

Volgt

Organisator

BCAN
E-mail:
info@bcan.nl
Site:
bcan.nl

Deze leden hebben zich al aangemeld:

Ruud van de Graaf Linda Ruiter - Rabobank Harry Settels - Office1 Jeroen Batavier - Focks Labels Gerard Veenman Alfred van Muiden Frank Mekel - Flow4change Jessica Boekhout Richard van Noordenburg Dick van den Berg - A1 Studio
Karl Spaaij - Spaaij Maquettebouw Arjan te Lintelo Theo van Dillen Margaret Kruithof Maykel Korndewal Mark van der Last - av@last Nikolai Stomp - Expertisecentrum Uniek Carlo Schreurs - Finedi Wouter de Bruin - CROP
Attendance: 19 / ∞

Helaas, u kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement