Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BCAN 25 JAAR | Jubileum borrel – 29 februari

29 februari @ 17:00 - 19:30

2024 Is een speciaal jaar voor onze vereniging. Op 26-02-1999 is BCAN opgericht door ondernemers die elkaar niet kenden, tot ze zich gingen vestigen op Bedrijventerrein Calveen. Ontstaan in de jaren 90 legden Karl Spaaij en Peter Busch het fundament voor Businessclub Amersfoort Noord. Wij zijn blij dat Karl en Peter nog steeds als lid en erelid verbonden zijn aan Zakelijk Netwerk BCAN.

In 25 jaar is de naam BCAN gebleven, het is immers goed te weten waar je vandaan komt. In 25 jaar is er ook veel veranderd. Zo bleef de uitbreiding van Amersfoort niet beperkt tot Calveen en De Hoef… Vathorst kwam erbij en ook Vinkenhoef.

In het hier en nu komen de gemeentegrenzen in zicht. Grenzen die voor ondernemers en bedrijven geen reden zijn om zich te blijven ontwikkelen. Gelukkig maar, regio Amersfoort is immers meer dan Amersfoort alleen. Als misschien wel het leukste zakelijk netwerk van Amersfoort en omstreken kijken we naar het hier en nu én de toekomst. Ondernemende mensen laten zich niet weerhouden te ondernemen door gemeentegrenzen en dat is maar goed ook. Als vereniging laten we ons hier ook niet door begrenzen, wat maakt dat we ook leden hebben buiten Amersfoort. Een ontwikkeling die veel goeds brengt voor ons allemaal.

Onze oprichtingsdatum is een mooi moment om ons jubileumjaar af te trappen. Een jaar waarin we van ons laten horen. We hebben buiten meer naar binnen te halen, we hebben de kracht van ons zakelijk netwerk meer uit te nutten voor, door en met onze leden. Daarbij verliezen we onze roots niet uit het oog… Met behoud van het laagdrempelige gaan we het fundament verstevigen om klaar te zijn voor de toekomst. Een toekomst met veel uitdagingen. Uitdagingen die we aan gaan en waar je de kracht van collega leden kunt benutten om ervoor te zorgen dat 1 + 1 meer wordt dan de som der delen.
Ale bestuur gaan we ervoor deze belofte waar te maken, om te beginnen op donderdag 29 februari tijdens de Jubileumborrel.

Wij hopen 29 februari op je komst om 25 jaar BCAN verleden, heden én toekomst te vieren.
Dan hoor je ook welke jubileumactiviteiten we dit jaar nog meer organiseren!

We willen graag vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Aanmelden is dan ook verplicht.

Op uitnodiging van leden zijn potentiële leden die de intentie hebben om lid te worden, van harte welkom om ons jubileum mee te vieren. Als je een introduce mee neemt, dit vooraf aangeven met naam en bedrijfsnaam via info@bcan.nl.

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
17:00 - 19:30

Organisator

BCAN
E-mail:
info@bcan.nl
Site:
bcan.nl

Locatie

Café de Noot
Hamseweg 31
Hoogland, Utrecht 3828AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033 489 0377
Site:
www.denoot.nl

Deze leden hebben zich al aangemeld:

Everloo Accountancy & Belastingadvies Marcel Everloo Marcel Everloo Flow4Change Frank Mekel Stam Autobedrijven B.V. Leon Middag & Nick Eijkenboom Moore MKW Arie Lengkeek Erik Peek Office1 Kantoorartikelen Harry Settels Martin Gouw Advocaten van Waerde Maartje van den Berg Spaaij Maquettebouw Karl Accent op ontwikkeling Arjan te Lintelo
Focks Labels Jeroen Batavier MBS Installatietechniek B.V. Edgar Schreurs Moore MKW Ben Heimensen AV at LAST Mark van der Last Finedi Carlo Rhinoz websites + marketingteksten Jeroen van Netten Saled Nederland BV Hille de Jong Accordo ondernemend notariaat en advies Astrid van Rij Baspartout Bas & Jacqueline
Attendance: 19 / ∞

Aanmelden voor dit evenement

Reeds 19 registraties

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.