Selecteer een pagina

Beste Waterliefhebbers!

Op donderdag 14 juni, staat Varend Netwerken ook bij jou in de agenda. De weersvoorspelling voor de middag en avond beloven water in de vorm van regen dat we liever niet hebben als we de Eem op gaan. Op advies van de schipper verplaatsen we het varen morgen naar een andere datum. De neerslagkans van 70% geeft hierbij de doorslag.

Varend Netwerken is een buitenactiviteit waar droog weer het gezelliger maakt om te genieten van goede gesprekken, een drankje en de omgeving. Uitstel is natuurlijk geen afstel… Wij vragen je woensdag 4 juli en donderdag 6 september as. vrij te houden als alternatieve data.

Samen met de schipper houden we de weersvoorspelling goed in de gaten de komende tijd. Als we zien dat het weer begin juli goed is wordt het 4 juli en anders 6 september…

We realiseren ons dat er nu een gat valt in je agenda morgen. Tegelijkertijd zal het naar verwachting geen van ons moeite kosten om de vrijgekomen tijd zinvol te besteden! Wel nodigen we je van harte uit voor een Schippers Borrel op 14 juni, om 17.30 uur bij Concordia in Hoogland. We hopen je daar na een dag noeste arbeid te zien om alvast vooruit te blikken naar Varend Netwerken dat we met z’n allen tegoed houden!

Zo je nog vragen hebt over het verplaatsen, mail of bel gerust. We houden je op de hoogte!

Met ondernemende groet,

Zakelijk Netwerk BCAN

BCAN – Varend Netwerken 2018

Aanmelden kan ook via info@bcan.nl