Selecteer een pagina

Lid worden van BCAN

Juist nu is het belangrijk om bredere verbanden te leggen met onze omgeving. De BCAN wil de verbindende schakel zijn om haar leden in staat te stellen die bredere verbanden te leggen. Bedrijven en instellingen die hun oorsprong hebben in 033 zijn daarom van harte welkom als lid!

Lidmaatschap:
De contributie bedraagt € 250,00 per jaar en loopt van 1 januari t/m 31 december.

Bij aanmelding in de loop van het jaar wordt de contributie naar rato berekend. De BCAN kent geen eenmalige inschrijfkosten. Het lidmaatschap is persoonlijk en geeft het lid en een tweede persoon binnen de organisatie recht op deelname aan alle door de BCAN georganiseerde activiteiten.

Voor specifieke activiteiten kan een eigen bijdrage worden gevraagd. Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk opgezegd worden vóór 1 december van het lopende jaar. Er vindt geen restitutie van contributie plaats bij opzegging gedurende het jaar.

Inschrijving vóór 1 juli → € 250,– tot en met einde kalenderjaar

Inschrijving ná 1 juli → twee opties:

€ 250,– tot en met einde kalenderjaar;
U betaalt de helft (€ 125,–), maar dan moet er extra betaald worden voor de kosten van de activiteiten, namelijk 50% extra van de eigen bijdrage of – indien er geen eigen bijdrage is – 50% van de kostprijs (geldt niet voor het businesscafé). Daarnaast is deze optie uitsluitend van toepassing bij een sowieso doorlopend lidmaatschap in het kalenderjaar na aanmelding.
.
Aanmeldproces
Vul hieronder het formulier in om uw bedrijf aan te melden.
Uw aanmelding zal door ons worden beoordeeld.
Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u van ons een email met een link om in te kunnen loggen.
Wanneer u bent ingelogd, kunt u uw profiel aanpassen en informatie over uw bedrijf toevoegen. U kunt deze informatie te allen tijden aanpassen door in het hoofdmenu op ‘Mijn Profiel’ te klikken.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bcan.nl.

 

    Bedrijfsgegevens

    Facturatie

    Account