Selecteer een pagina

Het is weer tijd voor ons jaarlijks evenement ‘Varend Netwerken’!

Donderdag 15 juni wordt je vanaf 14.30 uur ontvangen met koffie/thee en koek. Hierna gaan we het Eemmeer op richting Huizen waarbij een drankje en een hapje niet ontbreken.

Rond 19.30 uur ben je terug in de haven. Voor die tijd is de inwendige mens versterkt, ergens onderweg is voorzien in een overheerlijke barbecue. Laat je verrassen waar…

We gaan voor stralend weer en veel plezier! Nog enige tips; zorg dat je water- en sunproof bent. Draag sportieve kleding en schoenen, een windjack en (fleece)trui zijn handig, op en aan het water is het vaak frisser dan op het land.

Meld je vandaag nog aan voor een top middag op en aan het water!

  • Datum: donderdag 15 juni, van 14.30 tot 19.30 uur
  • Aanmeeradres: Havenstraat te Bunschoten (gratis parkeren bij het schip of de voetbalvelden)
  • Eigen bijdrage: € 25,00 per persoon
  • Maximum aantal deelnemers: 50
  • Aanmelden: via info@bcan.nl tot 13 juni as.
  • Introducés: deze kunnen deelnemen tegen betaling van € 80,00 per persoon. Als introducés na afloop binnen een week lid worden, wordt dit bedrag in mindering gebracht op het jaarlidmaatschap.

No-show fee bij niet deelnemen na opgave of afmelden na 12 juni as.: € 80,00 per persoon

 

Kijk hier voor de BCAN agenda 2017

 

“Anne-Elisabeth II”

We zijn deze dag te gast op de ‘Anne-Elisabeth II’. Een van oorsprong zeilend binnenvaartschip dat 28 meter lang en 5,25 meter breed is. Ooit was het schip hét werkpaard van de Hollandse binnenvaartvloot. In 2007 is de ‘Anne-Elisabeth II’ volledig verbouwd en voorzien van eigentijds comfort met authentieke uitstraling.